برگزاری همایش جمع بندی درس دین و زندگی در رشت / یکم تیرماه هزار و چهارصد و یک

مدرس: مدرس رسمی آموزشگاه علمی سرمدان رشت ، جناب آقای دکتر هادی آبانگاه

برای دیدن گزارش تصویری کلیک بفرمائید

برگزاری آئیین اختتامیه یازدهمین دوره نوجوان‌سالم استان گیلان

View the embedded image gallery online at:
http://sarmadan.ir/index.php/2020-02-14-15-34-20#sigProIdc96f442135

مدیر کل امور تربیتی،‌ مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش در آئیین اختتامیه یازدهمین دوره نوجوان‌سالم استان گیلان که به میزبانی مدیریت آموزش و ‌پرورش شهرستان ماسال برگزار برگزار گردید گفت: باید از تمام ظرفیت‌ها به خصوص والدین دانش‌آموزان برای مدیریت آسیب‌های اجتماعی بهره بگیریم.

 

   به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، مسعود شکوهی در این مراسم ضمن تشکر از زحمات یک‌ساله دست اندرکاران برگزاری و اجرای برنامه‌های جشنواره نوجوان سالم ادامه داد: خوشبختانه هرسال تعداد شرکت‌کنندگان در جشنواره نوجوان سالم رو به افزایش است، مدیر کل امور تربیتی،‌ مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: الحمدالله هر سال استقبال همکاران، دانش آموزان و خانواده‌ها از جشنواره بیشتر شده و ما شاهد ارسال آثار ارزشمندتری هستیم.

وی افزود: به لحاظ کمی و کیفی  آثار ارسال شده واقعاً قابل قیاس با دوره‌های ابتدایی و شروع کار نیست. البته ما مراحل مختلفی را پشت سر گذاشته ایم و برای آینده نیز برنامه‌ریزی‌های خوبی صورت پذیرفته است.

مدیر کل امور تربیتی،‌ مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش ضمن اشاره به گویش‌های زیبای تالشی که برخی از دانش آموزان در این جشنواره استفاده کردند گفت: تعریف ما از انسان سالم و متعادل همین نوجوانان عزیز که دارای سلامت معنوی و جسمی هستند می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: به نظر من نظام تعلیم و تربیت کار خود را به درستی انجام داده است و تأثیر خودش را گذاشته است. اما همچنان برای رسیدن به نقطه مطلوب راه طولانی در پیش داریم.

شکوهی با بیان اینکه حوزه‌های خانواده، مدرسه و جامعه  باید در تعامل با هم قرار ‌گیرند تصریح کرد:  این تعاملات باعث می‌شود تا هدف اصلی برنامه به سرانجام برسد. اگر کم کار باشیم و به کار خود تعهد نداشته باشیم می‌تواند آسیب‌های متعدد در حوزه فرهنگی و  اجتماعی ایجاد کند.

وی همچنین از کاهش آمار خودکشی نوجوانان در مناطقی که این طرح در آن برگزار شده است خبر داد و افزود: باردیگر از همه همکاران و معلمین عزیز و با لیاقت و پرتلاش سراسر استان گیلان که برای ارتقاء فعالیت‌های حوزه آسیب‌های اجتماعی بسیار زحمت کشیدند سپاسگزاری می‌کنم.

 

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان نیز دراین مراسم، به ارائه گزارشی از روند اجرای جشنواره نوجوان سالم در استان پرداخت و گفت: بیش چهل هزار نفر از دانش‌آموزان و معلمان در یازدهمین دوره جشنواره شرکت کرده بودند که در این آیین از 31 نفر از دانش آموزان و  هشت نفر از فرهنگیان راه یافته به مرحله کشوری تجلیل به عمل آمد.

جمیل عباسی غریب هدف از برگزاری جشنواره نوجوان سالم را پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با همکاری دستگاه‌های ذیربط برشمرد و ادامه داد: برنامه نوجوان سالم در راستای اجرای یکی از ساحت‌های شش گانه یعنی ساحت زیستی و تربیت بدنی است.

وی اظهار امیدواری کرد: در سال جدید یعنی دوازدهمین دوره هم بتوانیم شاهد حضور بیشتر و حداکثری دانش‌آموزان در این جشنواره باشیم.

 

گفتنی است در پایان این مراسم دانش‌آموزان و فرهنگیان برگزیده در سه بخش خلاقیت‌های دانش‌آموزی، ابتکارات مدرسه‌ای و ابتکارات جامعه محور تقدیر شدند.

ادامه مطلب...

مدیران آموزشی سرمدان و اساتید این آموزشگاه ید طولانی در زمینه آموزش‌های خاص و تخصصی به دانش‌آموزان مستعد دارند. اساساً شروع فعالیت‌های آموزشی این تیم با آماده‌سازی دانش‌آموزان برای مرحله‌ اول المپیادهای کشوری بوده است.


سطح آموزش‌های خاص المپیاد بالاست. طبعاً همه دانش‌آموزان مدرسه نه توان شرکت در آن را دارند و نه به درد آن‌ها می‌خورد. از دانش‌آموزان متقاضی این آموزش‌ها که دارای معدل ۱۹٫۵ به بالا باشند، آزمون انتخابی داخلی برگزار می‌شود. نفرات برتر این امتیاز را خواهند داشت که در این کلاس‌ها شرکت کنند.

لازم است تأکید کنیم این آموزش‌ها دقیقاً متناسب با سرفصل‌های اعلامی باشگاه دانش‌پژوهان می‌باشد. البته نا گفته نماند این دوره صرفاً برای تعداد محدودی از دانش آموزان برگزار می گردد، چرا که دوره های نکته و تست که در صفحه قبل به آنها پرداختیم، نسبت به دوره های المپیاد حائز اهمیت تر است.

 

حضوری شدن کلاس‌های درس از ۱۴ فروردین در حالی مطرح می‌شود که بر سر افزایش طول مدت سال تحصیلی برای دانش‌آموزان دبیرستانی هنوز اجماع نظری در وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی تسنیم، ششم فروردین 1401 با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، بنا شد تا مدارس و دانشگاه‌ها از 14 فروردین آموزش حضوری را دنبال کنند و این موضوع در شرایطی مطرح شد که مصوبه ستاد ملی کرونا برای تمام مدارس دولتی و غیردولتی و پایه‌های تحصیلی الزامی است.

بازگشایی مدارس به اذعان مسئولان آموزش و پرورش و با توجه به شرایط افت تحصیلی دانش‌آموزان همچنین اختلال در روند پرورشی و تربیتی آنان ضرورت محسوب می‌شود و آنطور که صادق ستاری‌ فرد معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش به استناد نتایج یک نظرسنجی گفته بود؛ حدود 80 درصد خانواده‌ها از بازگشایی مدارس استقبال کرده‌اند.

با این وجود، روز گذشته بود که خبری مبنی بر اعلام جزئیات و شیوه نامه حضور دانش‌آموزان در مدارس اعلام و به استناد آن از طریق رسانه‌ ملی مطرح شد که قرار است تا دانش‌آموزان دبیرستانی یک ماه بیشتر در کلاس‌های درس حاضر شوند و این یعنی تغییر در تقویم آموزشی کشور، اما ساعاتی بعد این موضوع از سوی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش شفاف سازی شده و او در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: در متن دستورالعمل حضوری شدن مدارس افزایش زمان تحصیل یا دوره تحصیل قید نشده است.

در مقابل امروز محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه درباره افزایش زمان تحصیل دانش‌آموزان در سال تحصیلی جاری اظهار کرد: با توجه به افت تحصیلی دانش‌آموزان و تعطیلی دو ساله مدارس، به شورای عالی آموزش و پرورش به عنوان نهاد قانون‌گذاری در این وزارتخانه پیشنهادی مبنی بر افزایش مدت زمان ارائه شد که اگر خرداد ماه مصوب بشود،  یک ماه به زمان آموزش افزایش افزوده خواهد شد.

ادامه مطلب...

وزارت آموزش و پرورش، بخشنامه حضوری شدن آموزش دانش‌آموزان را به استان‌ها ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با توجه به تصمیم ستاد ملی کرونا مبنی بر ضرورت حضور شدن آموزش‌های مدارس و دانشگاه‌ها و با توجه به اهمیت ارتقای کیفیت فرایند یاددهی یادگیری به شیوه حضوری و جلوگیری از استمرار افت تحصیلی دانش‌آموزان همچنین پیشگیری از تبعات جبران ناپذیر وضعیت موجود برای آینده کشور، وزارت آموزش و پرورش نحوه ادامه فعالیت مدارس در زمان باقی مانده در سال تحصیلی 1400_1401 را ابلاغ کرد.

همه عوامل اجرایی  تربیتی و آموزشی مدارس مطابق ابلاغ و جدول برنامه هفتگی درمدارس حضور یابند.

تمام فعالیتهای تربیتی و آموزشی مربیان، آموزگاران، دبیران و هنرآموزان در همه مقاطع تحصیلی و تمام دروس به صورت حضوری با رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط، استفاده مناسب از ماسک و تهویه کلاس‌های درس انجام شود.

ظرفیت‌های مجازی در صورت نیاز صرفاً به عنوان ابزار مکمل تربیت و آموزش مورد بهره برداری قرار گیرد.

تاکید بر حضور منظم دانش آموزان در مدرسه و کلاس درس طبق برنامه هفتگی و در صورت غیبت غیرموجه آنها مطابق آیین‌نامه اجرایی و سایر مقررات مربوطه مدارس اقدام شود.

 تاکید می‌شود دانش آموزان مبتلا به کرونا یا دارای علائم ابتلا به این ویروس یا داشتن بیماری زمینه‌ای با تایید پزشک و رضایت والدین می‌توانند از بستر شاد آموزش‌های لازم را دنبال کنند.

تبیین اهمیت و ضرورت آموزش حضوری، اطلاع رسانی جامع و اقناع اولیای دانش‌آموزان از طریق روابط عمومی ادارات کل، استفاده از ظرفیت فضای مجازی، انجمن‌های اولیا و مربیان، رسانه‌ها، گروه‌های آموزشی، تبلیغات محیطی و فضاسازی های شهری به گونه‌ای صورت پذیرد تا ضمن کاهش نگرانی خانواده‌ها زمینه برای حضور کامل دانش آموزان در مدارس فراهم شود.

 انجمن اولیا و مربیان مطابق آیین‌نامه اجرایی در زمینه حمل و نقل و تردد دانش‌آموزان مدارس نسبت به ساماندهی سرویس‌های ایاب و ذهاب دانش آموزان اقدام کند.هرگونه برداشت وجه از محل پرداخت هزینه سرویس برای مدرسه و یا انجمن اولیا و مربیان و افزایش شهریه دانش آموزان مدارس غیر دولتی ممنوع است.

 با توجه به مدت زمان باقیمانده سال تحصیلی ضرورت و الزامی برای تهیه پوشش متحدالشکل دانش آموزان نیست، نظارت بر پوشش مناسب و لباس دانش آموزان مطابق آیین نامه اجرایی مدارس از جانب مدیران مدارس الزامی است.

 تکمیل فرایند آموزش و ارزشیابی دروس شایستگی فنی در شاخه فنی و حرفه‌ای و استاندارد آموزش و مهارت در شاخه کاردانش و برنامه‌ریزی برای اجرای درس کارآموزی و کارورزی مورد تاکید است.

استان‌ها، مناطق و مدارسی که عملکرد مناسبی داشته باشند مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

لازم به ذکر است به دلیل اهمیت بسیار بالای سلامت دانش‌آموزان چنانچه مواردی از شروع مجدد بیماری و افزایش مبتلایان در مدرسه‌ای مشاهده شد لازم است مدیران مدارس نسبت به ثبت اطلاعات مبتلایان در سامانه نظام مراقبت کووید 19 (ایران من) در اسرع وقت اقدام و مراتب به نزدیکترین مرکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش وزارت بهداشت ارجاع شود.

مسئولیت اجرای این بخشنامه برعهده مدیر کل استان بوده و نظارت و ارزیابی دقیق اجرای آن نیز بر عهده معاونت‌ها و بخش‌های مختلف اداره کل، مناطق، شهرستان‌ها و نواحی است.

ادامه مطلب...

رتبه برتر های کنکور تجربی 1400

View the embedded image gallery online at:
http://sarmadan.ir/index.php/2020-02-14-15-34-20#sigProIdf99d629aeb

اطلاعات تماس

آموزشگاه علمی پسران و دختران سَرمـَــدان رشت

آدرس: رشت ؛ بلوار شهید رجایی (رشـتیان) ؛ مابین کوچه 27 و 29 ؛ جنب آژانس البرز ؛ پلاک 371 ؛ طبقه 2

تلفن: 33524952-013 / 09106698498 

واحد پسران: امیر محمود واحدی فر 09116504176

واحد دختران: زهرا پورمحسن 09116504175    

ایمیل: sarmadan1397@gmail.com

اینستاگرام و تلگرام: @Rasht_Sarmadan

سایت: www.sarmadan.ir